Lukk meny
Finn og søk barnehage Våre barnehager
Meny

Søk barnehageplass

Akasia bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Du finner mer informasjon på siden retningslinjer for personvern
Aksepter

 

Akasia barnehager tilbyr plass til barn i alderen 0-6 år. Akasia barnehager i Bergen har Bergen kommune som sin opptakskrets. Akasia Valen barnehage sin opptakskrets er Kvinnherad kommune. Akasia Solahagen barnehage sin opptakskrets er Rogaland Fylke, men barn bosatt i Sola kommune prioriteres.

 

Du kan søke plass hele året, men 1. mars er søknadsfrist til hovedopptaket som gjelder plasser fra august. Du kan søke barnehageplass når barnet har fått fødselsnummer. For våre opptakskriterier gå til vedtekter.

 

NB: Bergen Kommune får nytt system for registreing av søknader. i den forbindelse vil søknadsfristen til hovedopptaket forlengestil hovedopptaket 28. mars 2019. 

 

Det nye systemet, Vigilo, åpnes for søknader 6. februar. Vi vil da lage en ny veiledning for hvordan man registerer søknader. Fram til dette er på plass, ta gjerne kontakt med oss for spørsmål. 


Søk om plass

Nettløsning levert av Digitalbyrået Arego Personvern